Menu

Vi er BHA Revision

Vi sætter en ære i, at vores kunder føler sig forstået og forstår. Derfor bruger vi hellere end gerne tid på at lære hinanden at kende, forklare os og sikre, at alle dispositioner passer til vores kunders ønsker.

 

Der har ligget revision på adressen i mere end fyrre år, og vi har været med i de femogtyve. Det samme har mange af vores kunder. Vi vil ikke være større for enhver pris og har altid sat kvalitet over kvantitet.

Palle Harting Johansen
pj@bha-revision.dk
+45 39 45 02 06
Linkedin

Palle har været hos BHA Revision siden 1995 og blev partner i 2008. Gennem tiden har han beskæftiget sig med en række små og mellemstore virksomheder og har formået at gøre mange af sine kunder til faste og tætte samarbejdspartnere. Hovedområderne er regnskab, revision og økonomisk rådgivning.

 

Jeppe Winding
jmh@bha-revision.dk
+45 26 27 96 46

Jeppe blev ansat i 2017 og partner tre år senere. Han har været i branchen siden 2006 og har bred erfaring inden for revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Derudover beskæftiger han sig med større erhvervsdrivende fonde samt ejendomsvirksomheder og foreninger.

Vi har et godt kontaktnet i den finansielle sektor

BHA Revision assisterer med rådgivning i forbindelse med fremskaffelse af kapital, finansiering og investering. Gennem mange år har vi opbygget et netværk i den
finansielle sektor, som står klar til at bistå, når det behøves.

Ved rådgivning om skatter og afgifter samarbejder vi med Revitax A/S. De er eksperter i skatterådgivning med specialister i skatte-, afgifts- og momsområder.

Lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe jer med

Ring til os på +45 39 45 02 00 eller
skriv til info@bha-revision.dk