Menu

Karriere i BHA Revision

Vi vil gerne gøre vores arbejdsplads til en lille familie og udvikle os i fællesskab.

Hos os får man ansvar og faste kunder, og det er fint at arbejde hjemme, hvis det passer bedre. Vi udfører vores arbejde til tiden og går hjem til fyraften, fordi vi gerne vil have et liv ved siden af arbejdet og møde kunderne med overskud.

Vi understøtter dine ambitioner og hjælper hellere end gerne med videreuddannelse. Det skal være lystfuldt at arbejde hos os; vi rejser sammen, laver arrangementer og gør vores bedste for at skabe en arbejdsplads, som du kan være stolt af og glæder dig til at møde hver dag.

Kom ud og mød os og få en snak om, hvordan du bliver en del af vores tætte og energiske hold og kommer videre i din karriere uden at sætte fritiden over styr.

Sådan hjælper vi store og små virksomheder

Det vigtigste for os er at skabe tillid, og derfor sørger vi for, at kunderne møder de samme mennesker hver gang. Det betyder, at man som ansat får ansvaret for sine egne kunder og for, at de føler sig trygge, får den bedst tænkelige rådgivning og føler sig inddraget i alle processer. Det er ikke bare tal, man kommer til at arbejde med hos os, det er i høj grad også mennesker. Revision er et håndværk, som man kan læse sig til, men der er langt fra teori til praksis. Vi lærer dig at føre faget ud i livet.

Lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe jer med

Ring til os på +45 39 45 02 00 eller
skriv til info@bha-revision.dk